Landekort.dk

Find alle kort på nettet

Kort Hamborg

Warning: Illegal string offset 'keywords_time' in /var/www/tilbudssko.dk/landekort.dk/wp-content/plugins/internal_link_building.php_/internal_link_building.php on line 103

Den tyske by Hamborg, der på tysk hedder Hamburg, er en by der ligger i det nordlige Tyskland. Byen ligger i delstaten Den frie hansestad Hamborg. Indbyggermæssigt er Hamborg faktisk kun overgået af Berlin, hvilket er grunden til at Hamborg er en af de mest kendte byer. Kort sagt bor der 1,77 millioner mennesker i Hamborg, hvilket er ca. halvt så meget som Berlin. Hamborg er dog stadig en storby, både mht. turistattraktioner og shoppingmuligheder, men også i areal.

Det er nemt at tage en kort miniferie i Hamborg, især hvis man bor i det sydlige Jylland. Alt efter hvor man bor i Jylland, så ligger Hamborg ikke længere væk end f.eks. København, og man kan således sagtens køre om fredagen, køre hjem om søndagen, og stadig få en kort ferie ud af det.

Hamborg ligger ved floden Elben, der gennem 110 km munder ud i Nordsøen. Selvom Hamborg ikke ligger ud til et hav, har byen faktisk en havn der ligger ud til Elben-floden. Selvom denne havn ligger ud til en flod, så er den alligevel Europas næststørste havn.

Handler om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kort Hamborg


Links:

Der er lukket for kommentarer.