Landekort.dk

Find alle kort på nettet

Kort Græske øer

Warning: Illegal string offset 'keywords_time' in /var/www/tilbudssko.dk/landekort.dk/wp-content/plugins/internal_link_building.php_/internal_link_building.php on line 103

Der er over 6000 øer i det græske øhav, om end det dog kun er 227 der er beboet af mennesker – og kun 78 af disse har mere end 100 indbyggere. Den mest kendte ø er nok Kreta, der også er den største græske ø. En anden kendt ø er Rhodos, der er en del af Dodekaneserne. Her ligger også øen kos, der, ligesom de to andre øer, er et attraktivt sted at tage til.

De græske øer lever generelt i høj grad af turisme, så det betyder også at der er masser af hoteller når man først er dernede, og også mange muligheder for at komme derned. Mange forskellige rejseselskaber laver rejser til de græske øer, igen som sagt primært Kreta, men også mange andre af de kendte og mindre kendte græske øer.

Klimaet i Grækenland, og dermed også de græske øer, er generelt et godt stykke varmere end her i Nordeuropa, så tager man til Grækenland er det ikke dynejakken og de tykke uldstrømper der skal pakkes i tasken.

Handler om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kort Græske øer


Links:

Der er lukket for kommentarer.