Landekort.dk

Find alle kort på nettet

Kort Fur – Se et kort over Fur – Bykort, Ruteplan og VejviserWarning: Illegal string offset 'keywords_time' in /var/www/tilbudssko.dk/landekort.dk/wp-content/plugins/internal_link_building.php_/internal_link_building.php on line 103

Se et kort over Fur. Dette kort over Fur kan både bruges som bykort i Fur, vejkort, landekort, vejviser og til at planlægge en ruteplan i Fur.

Se et kort over Fur, og læs hvorfor Fur er blevet et populært feriemål, læs også om hvad du kan opleve hvis du vælger at holde ferie eller bare besøge øen Fur.

Du kan her se et kort over Fur. Som du kan se på kortet, er Fur blot en lille ø, og som du ligeledes kan se på dette  kort, ligger øen Fur i Limfjorden. Fur er i de seneste år blevet et populært feriemål for en lang række indbyggere i Danmark, men også for udenlandske turister fra Tyskland og Sverige. De fleste turister der vælger at besøge Fur, vælger dog blot et kort ophold på øen, da Fur kun er 22 km2 stor. Hvis man vil have et ophold på Fur, kan man bo ved Fur Camping eller leje et sommerhus på øen.
Selvom Fur ikke er særlig stor, er der en lang række forskellige turistattraktioner på øen. Fur Bryghus er er af de mest populære turistattraktioner på øen. Fur Bryghus er en kombination mellem et bryggeri og en restaurant, og kan varmt anbefales. Derudover har du også mulighed for, at tage på Fur Museum hvor du blandt andet kan se en lang række forskellige fossiler. 

http://www.sommerhusudlejning.com/Fur
http://www.fursommerhus.dk
http://www.furbryghus.dk

Handler om:

Kort Fur – Se et kort over Fur – Bykort, Ruteplan og Vejviser


Links:

Skriv en kommentar